0 0
Pesina pleskavica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

100 g Kvinoja
200 g Fižol pločevinka
Čebula rdeča
1 strok Česen
45 g Krušne drobtine
120 g Rdeča pesa kuhana
Paprika
1 žlica Worcester omaka
1 žlica Peteršilj
1 žlica Kumina

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pesina pleskavica

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 40 minut
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Izperite kvinojo, jo prelijte z vodo v posodi, zavrite in kuhajte 20 minut, nato pa jo odcedite.

V skledo dajte kvinojo, fižol, rdečo čebulo, česen, paradižnikovo mezgo, drobtine, pretlačeno rdečo peso, papriko, worcestersko omako, kumino in peteršilj. Vse skupaj zmeljite, da dobite maso za burgerje. Oblikujte 6 burgerjev in jih postavite na hladno za 20 minut.

Pečico segrejte na 170 °C. Na obloženem pekaču jih pecite 15 minut.

Iz pleskavic in žemelj sestavite burgerje s svežo zelenjavo po izbiri. Dober tek!

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Tiramisu z nektarino
Naprej
Pekoča omaka
Nazaj
Tiramisu z nektarino
Naprej
Pekoča omaka

Dodajte Komentar