0 0
Pesin čips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
250 g Rdeča pesa
3 vejice Timijan
Oljčno olje
2 stroka Česen
400 g Čičerika iz pločevinke
40 g Koriander listi
1 x Limona
2 žlici Sezamova pasta
1 žlička Dimljena sladka paprika

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pesin čips

S čičerikino omako

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Vegansko
  • 30 min
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 ºC.

Čips: Rdečo peso olupite in narežite na tanke rezine, nato jo položite v skledo. Naberite timijanove liste in jih prelijte z 1 žlico oljčnega olja.
Razporedite na obložene pladnje in pecite 15 minut ali dokler ne postane hrustljava. Počakajte, da se ohladi.

Omaka: Česen olupite in zdrobite v mešalniku, nato pa vanj stresite čičeriko s sokom.
Dodajte preostale sestavine z žlico oljčnega olja in zmiksajte do gladkega.
Začinite, nato prelijte v manjšo skledo, pokapajte z oljčnim oljem in postrezite s čipsom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pesto iz paprike
Naprej
Kokosov čatni
Nazaj
Pesto iz paprike
Naprej
Kokosov čatni

Dodajte Komentar