• Domov
  • “Pennsylvania Dutch” piščančja pita z ostrigami
0 0
“Pennsylvania Dutch” piščančja pita z ostrigami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 x Pečen Piščanec
10 dag Maslo
po okusu Sol
0,5 kg Ostrige
malo Moka
Testo za pito

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

“Pennsylvania Dutch” piščančja pita z ostrigami

  • 40
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Piščanca dušite, dokler se ne zmehča, začinite z 10 dag masla, soljo in poprom. Globoko posodo obložimo s testeno za pito.

Vanj damo dušenega piščanca in ga ohlapno pokrijemo s skorjo, v sredini katere smo izrezali luknjo v velikosti čajne skodelice. Ločeno pripravite ostrige, tako da segrejete tekočino z malo moke in vodo. Začinite s soljo, poprom in 2 žlicama masla. Zavremo in prelijemo čez ostrige.

20 minut preden je pita pripravljena, dvignite zgornjo skorjico in vanjo položite ostrigino mešanico.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščanec pečen v smetani
Naprej
Piščančji “Fricassee”
Nazaj
Piščanec pečen v smetani
Naprej
Piščančji “Fricassee”

Dodajte Komentar