0 0
Pekoča omaka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

10× Paradižnik
Čili
300 ml Jabolčni kis
100 ml Kečap
120 g Sladkor v prahu
2 stroka Česen
1/2 žličke Cimet
1 žlička Začimbni koren
1 žlička Timijan
2 žlici Omaka sojina

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pekoča omaka

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • Vegansko
  • 1 ura
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zelenjavo sesekljajte in jo z vsemi sestavinami dajte v ponev in pokrito rahlo kuhajte 30 minut.

Nato jih precedite skozi sito in vrnite v ponev.

Ponovno zavrite in kuhajte še 20 minut, da postane gosta kot kečap. Ohladite jo in napolnite v sterilizirane kozarce.

Pekočo omako postrezite k vsaki jedi, ki jo želite popestriti.

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pesina pleskavica
Naprej
Domače satovje
Nazaj
Pesina pleskavica
Naprej
Domače satovje

Dodajte Komentar