0 0
Pekoč fižol

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3⁄4 skodelice Suha leča
480 ml Zelenjavna juha
450 g Konzerviran paradižnik
Paprika
Čebula
2 stroka Česen
2 žlici Čili v prahu
1⁄2 žličke Kumina
1⁄4 žličke Začimbe
1 pločevinka Paradižnikova mezga
1 skodelica Koruza

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pekoč fižol

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • Vegansko
  • 50 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Vse (razen paradižnikove mezge in koruze) zmešajte v loncu in zavrite na visoki temperaturi (zelenjava mora biti sesekljana).

Zmanjšajte na nizko temperaturo, pokrijte in kuhajte 25-30 minut. Vmešajte paradižnikovo mezgo in koruzo.
Kuhajte še 10 do 15 minut.

Postrezite vroče!

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pivo lubenica
Naprej
Snickers browniji
Nazaj
Pivo lubenica
Naprej
Snickers browniji

Dodajte Komentar