0 0
Pečeno jajce s sirom in slanino v kruhovi skledici

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 bombice z ali brez sezama ali kajzerice
4 žlic stopljenega masla
1 žlička olja
4 rezin slanine
1 pest naribanega sira
4 jajca
sol in sveže mleti poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečeno jajce s sirom in slanino v kruhovi skledici

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Odličen hiter zajtrk. Zagotavljamo vam, da vas končni izdelek ne bo razočaral.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava in peka

Bombicam ali kajzericam z nožem na vrhu odrežemo pokrovčke. Spodnje polovice s prsti ali žličko previdno izdolbemo, da naredimo prostor za ostale sestavine. Na kuhalnik pristavimo ponev in jo rahlo namastimo z oljem. V namaščeni ponvi na obeh straneh hrustljavo popečemo rezine slanine. Popečene rezine odcedimo na papirnatih brisačkah ter narežemo ali natrgamo na koščke. V kruhove skledice najprej vlijemo malo stopljenega masla ter vdolbinice obložimo s kosi slanine. Dodamo malo naribanega sira, potem pa v vdolbinice previdno ubijemo jajca in jih rahlo začinimo s poprom in soljo. Nadevane kruhove skledice ovijemo v alu folijo in pečemo v pečici, ogreti na 180 stopinj Celzija, 15 do 20 minut (15 minut če želimo, da je rumenjak še nekoliko tekoč).

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Topli sendvič croque monsieur
Naprej
Palačinke iz krompirja
Nazaj
Topli sendvič croque monsieur
Naprej
Palačinke iz krompirja

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com