0 0
Pečeni ravioli

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Jajce
50 g Drobtine
50 g Parmezan
1 strok Česen
1 žlica Bazilika
1 žlica Origano
1 žlička Timijan
1 žlička Žajbelj
ščepec Kosmiči rdeče paprike
Sol in poper
450 g Sirovi ravioli
Olivno olje
Marinara omaka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečeni ravioli

  • 30 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C. Pekač namažite z oljčnim oljem.

V skledo dajte jajca in jih razžvrkljajte. V drugo skledo dodajte drobtine, parmezan, česen, baziliko, origano, timijan, žajbelj, koromač ter po ščepec kosmičev rdeče paprike, soli in popra ter jih premešajte.

Raviole potopite v razžvrkljano jajce, nato jih premešajte z mešanico drobtin in zelišč ter premešajte, da se obložijo. V enakomerni plasti jih razporedite na pripravljen pekač. Pokapajte z oljčnim oljem. Pecite 10-12 minut, da se zlato zapečejo.

Raviole postrezite tople, skupaj s segreto marinara omako za pomakanje. Uživajte!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jagodni mojito
Naprej
Pečena prosena kaša z jabolki
Nazaj
Jagodni mojito
Naprej
Pečena prosena kaša z jabolki

Dodajte Komentar