0 0
Pečeni ravioli s paradižnikovo omako

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

500 g Goveje meso
35 g Moka
Jajce
1 skodelica Drobtine
2 žlici Začimbe
Olivno olje
½ Čebula
2 stroka Česen
Korenje
500 g Paradižnikova omaka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečeni ravioli s paradižnikovo omako

  • 40 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C. V skledi premešajte nekuhane raviole in moko.

V eno skledo dajte razžvrkljano jajce, v drugo pa drobtine z začimbami. Raviole najprej potopite v jajce, nato pa še v mešanico drobtin. Odvečne drobtine stresite in raviole položite na pekač.

Rahlo pokapljajte z oljčnim oljem, postavite v pečico in pecite 15-20 minut oziroma dokler se ravioli ne obarvajo zlato in postanejo hrustljavi.

Medtem ko se ravioli pečejo, na srednji temperaturi na kapljici olivnega olja prepražite sesekljano čebulo, česen in nariban korenček. Ko se zelenjava zmehča, dodajte paradižnikovo omako za testenine in zmanjšajte temperaturo.

Omako kuhajte 5 do 10 minut. Pečene raviole postrezite skupaj s paradižnikovo omako in uživajte, dokler so še topli!

(Foto: Instagram/platedveggie)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jabolčni ocvrtki
Naprej
Njoki z bučno omako
Nazaj
Jabolčni ocvrtki
Naprej
Njoki z bučno omako

Dodajte Komentar