0 0
Pečene marele

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Goba dežnikarica (marela)
50 g Moka
Jajce
1/2 žličke Sol
50 g Drobtine
Olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečene marele

Gobe dežnikarice

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Gobam dežnikaricam odstranite stebla. Klobuke očistite in jih narežite na 4 dele.

Moko, drobtine in razžvrkljana jajca razdelite v tri posodice. Moki primešajte sol. “Zrezke” najprej pomokajte, nato jih potopite v jajce in na koncu še v drobtine.

V vročem olju jih cvrite približno 5 minut na obeh straneh, oziroma dokler hrustljavo ne porjavijo.

Hrustljave pohane marele postrezite s prilogo po želji.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Gobova pašteta
Naprej
Empanade
Nazaj
Gobova pašteta
Naprej
Empanade

Dodajte Komentar