0 0
Pečene hrustljave bučkine palčke

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

50 g Krušne drobtine
50 g Moka
Poper po okusu
Sol po okusu
2 žlici Parmezan
Oljčno olje po okusu
5 x Bučka mlade bučke

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečene hrustljave bučkine palčke

Kuhinja:

Za ta recept potrebujete le malo sestavin in le nekaj minut dela, ostalo pa bo za vas poskrbela pečica. Ta poceni in preprosta jed vas bo zagotovo navdušila s čudovitim okusom.

  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico dajte na 200 stopinj Celzija.

Bučke operite in olupite, narežite jih na trakove in osušite na papirnatih brisačkah.

V skledi zmešajte moko, drobtine, parmezan, sol in poper ter v zmesi povaljajte na trakove narezane bučke.

Položite jih na pekač, ki ste ga prej obložili s papirjem za peko. Bučke se ne smejo prekrivati. Sicer se bo med peko skuhale in ne bodo zaradi tega hrustljave.

Enakomerno vse poškropite z oljčnim oljem in postavite pekač v pečico za približno 20 minut. Vmes jih tudi enkrat obrnite.

Postrezite jih, ko so še vroče.

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Mavrična solata
Naprej
Veganska brokolijeva juha
Nazaj
Mavrična solata
Naprej
Veganska brokolijeva juha

Dodajte Komentar