Sestavine
-
50 g Krušne drobtine
-
50 g Moka
-
Poperpo okusu
-
Solpo okusu
-
2 žlici Parmezan
-
Oljčno oljepo okusu
-
5 x Bučkamlade bučke
Navodila
Pečico dajte na 200 stopinj Celzija.
Bučke operite in olupite, narežite jih na trakove in osušite na papirnatih brisačkah.
V skledi zmešajte moko, drobtine, parmezan, sol in poper ter v zmesi povaljajte na trakove narezane bučke.
Položite jih na pekač, ki ste ga prej obložili s papirjem za peko. Bučke se ne smejo prekrivati. Sicer se bo med peko skuhale in ne bodo zaradi tega hrustljave.
Enakomerno vse poškropite z oljčnim oljem in postavite pekač v pečico za približno 20 minut. Vmes jih tudi enkrat obrnite.
Postrezite jih, ko so še vroče.