0 0
Pečena šunka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
7 kg Šunka s kostmi
500 g Rjavi sladkor
120 ml Gorčica

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečena šunka

  • 4 ure 30 minut
  • Porcije 20
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V srednje veliki skledi zmešajte rumeno gorčico in rjavi sladkor, da dobite gosto “pasto”.

S šunke odstranite vse ovitke in odrežite odvečno maščobo.

Z aluminijasto folijo obložite pekač. Šunko položite na folijo in nanjo nanesite pasto iz rjavega sladkorja in gorčice.

Folijo prepognite. Ne odpirajte je, dokler šunka ni pripravljena. Pecite 4 ure pri 175 °C .

Počakajte približno 1 uro, da se stisne, nato jo razrežite.

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Azijska skleda
Naprej
Limetina sladica
Nazaj
Azijska skleda
Naprej
Limetina sladica

Dodajte Komentar