0 0
Pečena skuša

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
8 x Skuša
2 x Korenje
2 x Čebula
4 x Paradižnik
3 stroki Česen
3 x Lovorjev list
3 žlice Oljčno olje
4 vejice Peteršilj
1 x Limona
150 ml Belo vino

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečena skuša

Po grško

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 60 min
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C.

Na tanko narežite korenje in čebulo. Paradižnik grobo sesekljajte, stroke česna pa drobno sesekljajte.

Ribe, korenje, čebulo, paradižnik, česen in lovorjev list položite v pekač. Obilno začinite z morsko soljo in s črnim poprom ter prelijte z oljem.
Peteršilj drobno sesekljajte in ga potresite po ribi. Iztisnite limonin sok ter dodajte vino in malo vode.

Pecite 30 minut ali dokler nista riba in zelenjava pečeni, omaka pa se zgosti. Postrezite z dodatnim stiskom limone.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečena zelenjava po grško
Naprej
Kubanski koktajl
Nazaj
Pečena zelenjava po grško
Naprej
Kubanski koktajl

Dodajte Komentar