0 0
Pečena prosena kaša z jabolki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 skodelica Prosena kaša 1 skodelica = 240 ml
450 ml Voda
Jabolko
3 žlice Rozine
3 žlice Med
1 žlička Cimet
ščepec Sol
2 žlici Maslo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečena prosena kaša z jabolki

Lahko jo postrežete za zajtrk, kosilo ali večerjo!

  • 40 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180°C in namastite pekač.

Zavrite vodo in dodajte sol in skodelico prosene kaše. Zmanjšajte ogenj in kuhajte 15-20 minut, dokler se kaša ne zmehča.

V posodi zmešajte 2 narezana jabolka, rozine, med, cimet in maslo.

Na dno pekača porazdelite kuhano proseno kašo in po vrhu enakomerno porazdelite jabolčno mešanico.

Pecite 25 minut, dokler jabolka ne postanejo mehka in kaša ne postane hrustljava na vrhu.

Po želji posujte s svežim sadjem in sladkorjem v prahu. Postrezite toplo in uživajte v slastni pečeni proseni kaši z jabolki!

(Foto: instagram/_atimeforyou_)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečeni ravioli
Naprej
Bolognese iz leče
Nazaj
Pečeni ravioli
Naprej
Bolognese iz leče

Dodajte Komentar