0 0
Pečena orada

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Orada
2vejici Rožmarin
Limona
ščepec Sol
2 žlici Olivno olje
30 ml Belo vino

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečena orada

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 30 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 180 °C. Narežite limone na tanke kolobarje in z njimi prekrijte dno pekača.

Orade posolite in položite na pripravljen pekač. Premažite jih z oljem in dodajte rožmarin.

Orade pecite 15 minut. Pekač vzemite iz pečice za toliko časa, da ribe prelijete z vinom, nato pa ga vrnite v pečico in pecite še 15 minut.

Pečene orade postrezite z zelenjavno ali s krompirjevo prilogo. Dober tek!

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Testenine v smetanovi omaki
Naprej
Pica po turško
Nazaj
Testenine v smetanovi omaki
Naprej
Pica po turško

Dodajte Komentar