0 0
Pečena jajca s pikantno klobaso

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 ščepec Sol
1 ščepec Poper
1 ščepec Rdeča paprika - mleta
4 x Jajce
Klobasa pikantna klobasa - sudžukice
1 žlička Drobnjak nasekljan drobnjak
3 žlice Rastlinsko olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečena jajca s pikantno klobaso

Kuhinja:

Imate mogoče radi obilnejše zajtrke in pa zraven še pikanten okus? Potem bo ta pridih iz Balkana ta pravi obrok za vaš začetek dneva...

  • 15 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Narežite klobaso na kolobarje, nato na kuhalnik pristavite nad ponev. Vlijte v ponev žlico olja in kolobarje dobro popecite z obeh strani, da kolobarji dobijo temno rjavo in ​​postanejo hrustljavi. Dajte jih v skledo.

Vlijte v ponev še malo olja in na olje ubijte jajca. Solite jajca in popoprajte in počakajte, da bo beljak zakrknil. Posujte jih z malce mlete paprike in nasekljanim drobnjakom. Odstavite ponev z ognja, jajca preložite na krožnik in okrasite s kolobarji klobas.

(Foto: Getty Images)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Grahov pire
Naprej
Sendvič s tuno in jajci
Nazaj
Grahov pire
Naprej
Sendvič s tuno in jajci

Dodajte Komentar