0 0
Pečena jajca po italijansko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Oljčno olje
4 x Jajce
6 x Češnjev paradižnik
50 g Mocarela sir
Bazilika

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečena jajca po italijansko

Z mocarelo

  • 20 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte.
Majhno ponev ali okrogel pekač rahlo namastite z oljčnim oljem in vanjo razbijte jajca.

Paradižnike razpolovite in jih razporedite po jajcih.
Natrgajte mocarelo in jo pokapajte z oljem, nato pa začinite z malo soli in črnega popra.

Pecite 10 minut oziroma dokler se beljaki ne strdijo, rumenjaki pa so še vedno tekoči.
Okusno postrezite z vročim maslenim toastom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Predjed iz postrvi
Naprej
Vaniljeva krema
Nazaj
Predjed iz postrvi
Naprej
Vaniljeva krema

Dodajte Komentar