0 0
Pečena cvetača s stročjim fižolom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 skodelica Riž 1 skodelica = 240 ml
2 žlici Olivno olje
3 žličke Paradižnikova pasta
2 žlici Rdeči vinski kis
2 žlički Garam masala
2 žlički Rjavi sladkor
ščepec Kajenski poper
1 kg Cvetača
5 strokov Česen
Čebula
450 g Stročji fižol
Koriander

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečena cvetača s stročjim fižolom

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 45 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 210 °C. Obložite pekač s peki papirjem. Riž skuhajte po navodilih na embalaži.

V veliki skledi zmešajte olje, kis, paradižnikovo pasto, garam masalo, rjavi sladkor, kajenski poper in 1/2 žličke soli.

Dodajte narezano cvetačo in premešajte. Dodajte zdrobljen česen in narezano čebulo. Razporedite na pekač in pecite 20 minut.

Na pekač dodajte narezan stročji fižol in premešajte. Pecite še 15 minut, da se zelenjava zmehča. Potresite s koriandrom in postrezite z rižem.

(Foto: Instagram/gourmettraveller)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Focaccia s šalotko
Naprej
Hrustljav krompirček z veganskim nacho sirom
Nazaj
Focaccia s šalotko
Naprej
Hrustljav krompirček z veganskim nacho sirom

Dodajte Komentar