0 0
Pečena buča s feto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 kg Buča
Rdeča čebula
1/4 skodelice Drobno narezani oreh
3 žlice Javorjev sirup
3 žlice Olivno olje
1 žlica Čilijevi kosmiči
1/2 žličke Sol
Poper
1/4 skodelice Sir feta
Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečena buča s feto

  • 40 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 200 °C.

Bučo olupite in jo narežite na 2 cm velike kocke. Bučo, bučna semena, narezano čebulo in orehe položite na velik pekač. Pokapajte z oljčnim oljem in javorjevim sirupom, nato pa bučo premešajte, da bo enakomerno obložena.

Bučo potresite s suhimi kosmiči čilija, soljo in poprom. Pecite 25 minut ali dokler buča ne porumeni in se skuha. Približno po 15 minutah jo enkrat premečite.

Odstranite iz pečice, nadrobite feto in okrasite s svežim peteršiljem. Takoj postrezite.

(foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Domača nutela
Naprej
Sladki krompir s feto
Nazaj
Domača nutela
Naprej
Sladki krompir s feto

Dodajte Komentar