0 0
Pečena breskev

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 x Breskev
4 žlice Rjavi sladkor
2 žlici Maslo
4 žlice Viski bourbon
Vaniljev sladoled za postrežbo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečena breskev

  • 40 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 stopinj C. Breskve razpolovite in izluščite koščico. Breskve položite v pekač z rezano stranjo navzgor. Zmešajte sladkor in maslo ter dodajte viski. S tem premažite prerezano stran breskev in vdolbino.

Na dno posode dajte 3 žlice vode in breskve pecite 30-40 minut. Breskve morajo biti pečene in na meji razpadanja, vendar morajo še vedno obdržati obliko. Postrezite z vaniljevim sladoledom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečena ovsena kaša
Naprej
Žličniki iz ajdove moke
Nazaj
Pečena ovsena kaša
Naprej
Žličniki iz ajdove moke

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com