0 0
Pečen stročji fižol

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
800 g Stročji fižol
2 žlici Olivno olje
1 žlička Sol
1⁄2 žličke Poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečen stročji fižol

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Vegansko
  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C.

Operite, dobro posušite in obrežite stročji fižol ter ga položite na pekač.

Pokapajte ga z oljčnim oljem. Po okusu posujte s soljo in poprom.

Fižol razporedite v eno plast in poskrbite, da je enakomerno obložen.

Pražite 20-25 minut, po 15 minutah obrnite, dokler fižol na mestih ne porjavi in se nekoliko skrči.

Postrezite vroče ali na sobni temperaturi.

(Foto: Instagram/familystylefood)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Namaz iz zelenjave
Naprej
Vaniljevi piškoti
Nazaj
Namaz iz zelenjave
Naprej
Vaniljevi piškoti

Dodajte Komentar