0 0
Pečen paradižnik

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

500 g Češnjev paradižnik
2 čajni žlički Sol
¼ čajne žličke Sladkor
1 čajna žlička Timijan
2 žlici Olivno olje
Čebula

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečen paradižnik

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 2 uri
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 220 °C.

Paradižnike prerežite na pol in jih z rezano stranjo navzgor položite v pekač. Na pekač dodajte narezano čebulo. Potresite s soljo, sladkorjem, timijanom in prelijte z oljčnim oljem.

Postavite jih v segreto pečico in jo takoj izklopite. Paradižnike pustite v pečici 2 uri. Ko so ohlajeni na sobno temperaturo, jih postrezite.

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Brokolijev kruh
Naprej
Rukola z lignji
Nazaj
Brokolijev kruh
Naprej
Rukola z lignji

Dodajte Komentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here