0 0
Pečen ostriž

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
450 g File ostriža
3 žlice Ribja omaka
2 žlici Ostrigina omaka
350 g Liči konzerva
400 ml Kokosovo mleko
Posušen rdeč čili
3 žlice Olivno olje
1 žlička Palmov sladkor
2 žlički Kari pasta
šopek Drobnjak

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečen ostriž

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zmešajte ribjo in ostrigino omako, da dobite marinado. Zrezke ostriža narežite na koščke in jih potopite v marinado za 20 minut.

Na olju popražite palmov sladkor in karijevo pasto. Zalijte s kokosovim mlekom in zavrite. Kuhajte 10 minut, da se tekočina nekoliko zmanjša.

V omako dodajte liči in mariniranega ostriža. Kuhajte 5 minut in potresite s čilijem.

Pečenega ostriža postrezite s krompirjem in po želji začinite s svežim drobnjakom.

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Paelja
Naprej
Nabodala s pokrovačami
Nazaj
Paelja
Naprej
Nabodala s pokrovačami

Dodajte Komentar