0 0
Pečen ohrovt z gobami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Čebula šalotka
5 žlic Olivno olje
Sol in poper
100 g Gobovi ostrigarji
350 g Kodrolistni ohrovt

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečen ohrovt z gobami

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 30 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 210 °C. Pekač obložite s peki papirjem.

Narezano šalotko položite na pekač in jo pokapajte z eno žlico olja ter potresite s ščepcem soli in popra. Pecite 5 minut.

Medtem v veliki zmešajte gobe in ohrovt s preostalimi 4 žlicami olja ter po 1/2 žličke soli in popra. Dodajte jih šalotki na pekač in pecite 20 minut, da ohrovt postane hrustljav, gobe in šalotka pa se zmehčajo. Postrezite kot prilogo k rižoti ali krompirju. Dober tek!

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Korenčkova marmelada
Naprej
Špageti v toastu
Nazaj
Korenčkova marmelada
Naprej
Špageti v toastu

Dodajte Komentar