Sestavine
-
Kokosovo oljepo okusu
-
Veganski medaljoni
-
Kokosova kremaVeganska kokosova krema za kuhanje
-
10 x Strok - česen
-
30 g Peteršilj
-
Poperpo okusu
-
Solpo okusu
-
1 kg Krompir
-
Rožmarinpo okusu
Navodila
Segrejte pečico na 200 stopinj Celzija. Na kolobarje narezan krompir položite na peki papir in začinite z rožmarinom. Pecite približno 25 minut, pustite, da se nekoliko ohladi, nato potresite še s soljo in poprom.
Segrejte v ponvi kokosovo olje in vanjo položite veganske medaljone. Pecite na srednji temperaturi do zlato rumene barve in nato obrnite na stran.
Omaka: Peteršilj in česen na drobno sesekljajte, dodajte kokosovo kremo ter ščepec popra in soli ter dobro premešajte.
(Foto: Getty Images)