0 0
Pečen krompir z rožmarinom in veganskimi medaljoni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Kokosovo olje po okusu
Veganski medaljoni
Kokosova krema Veganska kokosova krema za kuhanje
10 x Strok - česen
30 g Peteršilj
Poper po okusu
Sol po okusu
1 kg Krompir
Rožmarin po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečen krompir z rožmarinom in veganskimi medaljoni

LASTNOSTI:

    Na hitro pripravljeno kosilo. Poleg tega je še odlično in za vse tiste, ki niste ravno ljubitelji mesa ter vse, ki imate radi krompir. Odlični prilogi za zraven sta še veganski medaljoni in pa omaka z rožmarinom.

    • 35 minut
    • Porcije 5
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Segrejte pečico na 200 stopinj Celzija. Na kolobarje narezan krompir položite na peki papir in začinite z rožmarinom. Pecite približno 25 minut, pustite, da se nekoliko ohladi, nato potresite še s soljo in poprom.

    Segrejte v ponvi kokosovo olje in vanjo položite veganske medaljone. Pecite na srednji temperaturi do zlato rumene barve in nato obrnite na stran.

    Omaka: Peteršilj in česen na drobno sesekljajte, dodajte kokosovo kremo ter ščepec popra in soli ter dobro premešajte.

    (Foto: Getty Images)

     

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Pikanten liptovski namaz
    Naprej
    Piščančji ječmen z gobami
    Nazaj
    Pikanten liptovski namaz
    Naprej
    Piščančji ječmen z gobami

    Dodajte Komentar