0 0
Pečen krompir s česnom in drobnjakom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1,5 kg Mlad krompir
3 žlice Olivno olje
3 stroki Česen
2 žlici Drobnjak
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečen krompir s česnom in drobnjakom

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 30 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C.

V veliki skledi zmešajte na četrtine narezan mladi krompir, oljčno olje, sesekljan česen, sesekljan drobnjak, sol in poper. Dobro premešajte, da krompir enakomerno obložite.

Krompir prenesite na pekač in ga razporedite v enem sloju. Pecite v ogreti pečici približno 30-35 minut ali dokler ni na zunanji strani hrustljav, v notranjosti pa mehak.

Krompir vzemite iz pečice in pustite, da se nekaj minut ohlaja. Po želji okrasite z dodatnim sesekljanim drobnjakom. Pečen krompir z drobnjakom in česnom postrezite kot okusno prilogo.

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Krompirjeva solata z drobnjakom
Naprej
Jajca z drobnjakom
Nazaj
Krompirjeva solata z drobnjakom
Naprej
Jajca z drobnjakom

Dodajte Komentar