0 0
Pražen fižol po mehiško

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 stroka Česen
1 x Čili
1 šopek Koriander
300 g Pečena paprika
1 kg Fižol (pločevinka)
4 x Jajce
1 x Limeta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pražen fižol po mehiško

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
Kuhinja:
  • 45 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Česen, koriander in čili na drobno narežite. Papriko odcedite in sesekljajte.

V veliki ponvi segrejte malo olja in na njem 1 do 2 minuti oziroma do zlate barve pražite česen, čili in stebla koriandra.
Odcedite fižol, ga zmešajte s papriko in začinite po okusu. Na nizki temperaturi med občasnim mešanjem cvrite 15 do 20 minut, da postane hrustljav.

Jajca poširajte. Rezervirane koriandrove liste drobno sesekljajte, limeto pa narežite na koščke.
Postrezite žlico fižola z jajcem, sesekljanimi koriandrovimi listi in rezino limete, ki jo lahko stisnete.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Mandljevi razpokanci
Naprej
Zimska solata
Nazaj
Mandljevi razpokanci
Naprej
Zimska solata

Dodajte Komentar