0 0
Paradižnikov kruh

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

200 g Moka brez glutena
1 žlička Sol
3 žličke Pecilni prašek brez glutena
280 ml Pinjenec
3 x Jajca
1 žlička Paradižnikov pire
2 žlici Olivno olje
50 g Paradižnik - posušen in vložen
20 g Parmezan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Paradižnikov kruh

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 1 ura
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. V veliki skledi zmešajte moko, sol in pecilni prašek. V ločeni skledi stepite pinjenec, jajca, paradižnikov pire in olje. Mokre sestavine zmešajte s suhimi, nato dodajte suhe sesekljane paradižnike in polovico  naribanega parmezana.

Namastite pekač in vanj vlijte mešanico. Po vrhu potresite preostali parmezan in pecite 50-60 minut.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kako porabiti ostanke rižote
Naprej
Kumarična juha
Nazaj
Kako porabiti ostanke rižote
Naprej
Kumarična juha

Dodajte Komentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here