0 0
Panakota z manj maščobe

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 skodelici Pinjenec
2 žlici Sladkor v prahu
iz enega zrnja Vaniljeva pasta
2 žlički Želatina prah
400 g Konzervirana breskev

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Panakota z manj maščobe

  • 4 ure 30 minut
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Rahlo namastite štiri modelčke za panna cotto. V ponev na srednje nizki temperaturi dajte pinjenec, sladkor in vaniljevo pasto. Ob občasnem mešanju segrevajte 8 minut ali dokler se ne segreje, vendar ne zavre. Odstranite z ognja. Mešanico precedite v ognjevarno skledo.

Dodajte želatino in stepajte, dokler se želatina ne raztopi. Odstavite za 10 minut, da se ohladi.

Zmes vlijte v pripravljene modelčke. Pokrijte s plastično folijo. Postavite v hladilnik za 4 ure ali dokler se ne strdi.

Z nožem z okroglim rezilom previdno obkrožite rob vsake panna cotte. Obrnite na krožnike. Z žlico prelijte breskev in sirup. Okusno!

(Foto: pexels.com)

Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Okusne testenine “na hitro”
Naprej
Božične kapice
Nazaj
Okusne testenine “na hitro”
Naprej
Božične kapice

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com