0 0
Palačinke s pistacijo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Jajce
120 g Moka
240 ml Mleko
1 paketek Vaniljev sladkor
2 žlici Maslo
Javorjev sirup
70 g Pistacije
Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Palačinke s pistacijo

Pistacije so izjemno vsestranske in jih lahko uporabljamo v sladkih in slanih jedeh. Številnim receptom dodajo čudovit hrustljavost, okus in živo zeleno barvo. Pistacije se pogosto uporabljajo v sladicah, kot so sladoled, torte in piškoti, pa tudi v slanih jedeh, kot so solate, pilavi in pesti.

  • 20 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zmešajte mleko, rumenjake, moko, vaniljev sladkor in sesekljane pistacije.

Stepite beljake in ščepec soli, da dobite čvrst sneg in ga primešajte masi za palačinke.

Na ponvi segrejte maslo in vlijte po eno zajemalko mase za palačinke. Ponev obračajte tako, da se masa razporedi po celotni ponvi. Palačinko enkrat obrnite.

Ko so pečene, jih prelijte z javorjevim sirupom in posujte s sesekljanimi pistacijami. Dober tek!

(Foto: freepik.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Testenine z lososom in rukolo
Naprej
Čebulni žepki
Nazaj
Testenine z lososom in rukolo
Naprej
Čebulni žepki

Dodajte Komentar