0 0
Paelja

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
220 g Riž
Čebula
4 stroki Česen
1/2 Limona
250 g Morski sadeži
Feferon
450 ml Zelenjavna juha
80 g Grah
450 g Riba rdeči okun
3 žlice Olivno olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Paelja

  • 1 ura
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Stisnite limono in sok zmešajte z 2 žlicama olja. Dodajte 2 sesekljana stroka česna. V mešanico položite ribo in jo namakajte 30 minut.

Na olju prepražite sesekljano čebulo, česen in feferon. Dodajte riž in ga zalijte z juho.

Dobro premešajte in pokrito kuhajte 10 minut.

Na riž položite marinirano ribo in pokrito kuhajte še 10 minut. Dodajte morske sadeže in grah ter kuhajte še 5 minut.

Paeljo postrezite z rezinami limone.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pijani sorbet
Naprej
Pečen ostriž
Nazaj
Pijani sorbet
Naprej
Pečen ostriž

Dodajte Komentar