Sestavine
-
220 g Riž
-
1× Čebula
-
4 stroki Česen
-
1/2 Limona
-
250 g Morski sadeži
-
1× Feferon
-
450 ml Zelenjavna juha
-
80 g Grah
-
450 g Riba rdeči okun
-
3 žlice Olivno olje
Navodila
Stisnite limono in sok zmešajte z 2 žlicama olja. Dodajte 2 sesekljana stroka česna. V mešanico položite ribo in jo namakajte 30 minut.
Na olju prepražite sesekljano čebulo, česen in feferon. Dodajte riž in ga zalijte z juho.
Dobro premešajte in pokrito kuhajte 10 minut.
Na riž položite marinirano ribo in pokrito kuhajte še 10 minut. Dodajte morske sadeže in grah ter kuhajte še 5 minut.
Paeljo postrezite z rezinami limone.
(Foto: pexels.com)