0 0
Pad thai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
100 g Riževi rezanci
1 x Buča
1 x Paprika
1/2 Čebula
2 x Korenje
2 žlici Olivno olje
1 x Jajce
1/2 skodelice Arašidi sesekljani
2 žlički Sveža zelišča
Omaka
3 žlice Sojina omaka
1 žlica Rjavi sladkor
3 žlice juha zelenjavna
2 žlici Kis
1 žlička Čilijeva pasta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pad thai

LASTNOSTI:
    Kuhinja:
    • 20 min
    • Porcije 3
    • Lahko

    Sestavine

    • Omaka

    Navodila

    Deli

    Nekuhane rezance položite v skledo s hladno vodo, da se namočijo. Bučke, rdečo papriko in čebulo narežite v rezance. Korenje narežite na zelo majhne koščke.

    Sestavine za omako stresite v kozarec.
    Na srednje visoki temperaturi segrejte žlico olja. Dodajte zelenjavo in jo pražite 2 do 3 minute ali dokler ne postane mehka in jo dajte v posodo ter postavite na stran.

    V ponev dodajte še eno žlico olja. Odcedite rezance in jih dajte v vročo ponev in jih minuto pražite, pri tem pa jih premešajte. Dodajte omako in pražite še minuto ali dve, dokler se omaka ne zgosti.

    Rezance potisnite na stran, da naredite nekaj prostora za jajce – v ponev vlijte razžvrkljano jajce in ga pustite stati približno 30 sekund. Vse skupaj premešajte. Jajčna zmes se bo prilepila na rezance in vse se bo začelo lepiti.
    Dodajte zelenjavo, premešajte in odstranite z ognja. Vmešajte arašide in zelišča ter takoj postrezite.

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Goveji zrezki v gobovi omaki
    Naprej
    Hrustljavi piščanec s parmezanom
    Nazaj
    Goveji zrezki v gobovi omaki
    Naprej
    Hrustljavi piščanec s parmezanom

    Dodajte Komentar