0 0
Oopsie kruh

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 jajca
100 g kremastega sirnega namaza
0.5 žličke pecilnega praška
1 ščepec soli

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Oopsie kruh

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Ne vsebujejo glutena in imajo nizko vsebnost ogljikovih hidratov. Iz njih lahko pripravimo okusne sendviče ali jih uporabimo kot prilogo juham in enolončnicam.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

V dve skledi ločimo rumenjake in beljake. Beljake stepemo v čvrst sneg, ki ga začinimo s ščepcem soli. Rumenjake razmešamo s pecilnim praškom in kremnim sirčkom. V rumenjakovo zmes s kuhalnico ali lopatko v dveh ali treh obrokih nežno in počasi vmešamo stepene beljake.
2
Narejeno

Peka

Pečico segrejemo na 150 stopinj Celzija. Zmes v kupčkih polagamo na pekač, obložen s papirjem za peko. Naredimo približno šest kupčkov, med katerimi pustimo nekaj centimetrov razmaka, saj se bodo med peko razlezli. Kruhke pečemo v ogreti pečici 20 do 25 minut.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Finska lososova juha
Naprej
Krompirjevi njoki brez glutena
Nazaj
Finska lososova juha
Naprej
Krompirjevi njoki brez glutena

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com