Sestavine
-
5 x Jajce
-
100 g Testenine
-
60 g Sir Gauda
-
Čebula - mladapo okusu
-
Češnjev paradižnikpo okusu
-
Šunkapo okusu
-
Poperpo okusu
-
Solpo okusu
-
Bazilikasuha bazilika
-
Olivno oljepo okusu
-
Paprikapo okusu
Navodila
Ostanke testenin prepražite na olivnem olju. Ostanke salame ali pa šunke narežite na koščke.
Naribajte še sir, zelenjavo pa narežite na poljubno velike kose oziroma koščke. Vse omenjene sestavine zmešajte z jajci in prelijte čez popražene testenine.
Na štedilniku omleto pecite toliko časa, dokler večina jajčne zmesi ne zakrkne, zatem pecite v ogreti pečici na 175 stopinj Celzija še 10 minut. (Pri tem postopku omlete ni potrebno obračati.)
(Foto: Getty Images)