0 0
Omaka za perutničke

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
⅔ skodelice Pikantna omaka 1 skodelica = 240 ml
½ skodelice Maslo
1 ½ žlice Beli kis
¼ čajne žličke worcesterska omaka
¼ čajne žličke Kajenski poper
ščepec Česen v prahu
Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Omaka za perutničke

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • 5 minut
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V loncu na srednji temperaturi zmešajte omako, maslo, kis, worcestersko omako, kajenski poper, česen v prahu in sol. Med mešanjem z metlico segrejte, da zavre.

Takoj ko se tekočina začne na straneh lonca mehurčkati, odstavite z ognja, premešajte z metlico in odstavite. Postrezite s pečenimi perutničkami.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sladki krompir s pekanovimi orehi
Naprej
Domača žar omaka
Nazaj
Sladki krompir s pekanovimi orehi
Naprej
Domača žar omaka

Dodajte Komentar