0 0
Omaka s tuno

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 x Fileti - sardela
150 g Tunina tunina v lastnem soku
1 x Jajčni rumenjak
1 žlica Kapre
3 žlice Belo vino
2 žlici Limonin sok
2 ščepca Sol
6 žlic Oljčno olje
1 ščepec Poper - mleti

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Omaka s tuno

Povsem zares enostaven, hiter in klasičen recept.

  • 10 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Dobro odcedite tunino in jo skupaj s sardelnimi fileti ter kaprami s paličnim mešalnikom do gladkega obdelajte.

Rumenjak in limonin sok v posebni skledi z ročnim mešalnikom penasto zmešajte. Nato nenehno mešajte in po kapljicah dodajte olje. Tekočino dobro vmešajte s sardelno mešanico in dodajte še belo vino.

Po vašem okusu začinite s poprom in soljo. Postrezite s solato ali pa kot omako za testenine.

(Foto: Getty Images)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pire iz repe in krompirja
Naprej
Govedina s špinačo
Nazaj
Pire iz repe in krompirja
Naprej
Govedina s špinačo

Dodajte Komentar