0 0
Omaka iz jagodičevja

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
6 skodelic Jagodičevje zamrznjeno
1/2 skodelice Sladkor
1 ½ čajne žličke Pomarančna lupina
1/4 skodelice Pomarančni sok
2 žlici Koruzni škrob
2 žlici Voda

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Omaka iz jagodičevja

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 1 h 45 min
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V loncu zmešajte jagodičevje, sladkor, lupino in sok. Kuhajte na visoki temperaturi, dokler se ne naredijo mehurčki, približno 1 uro in pol.

V skodelici zmešajte koruzni škrob in vodo, da se popolnoma raztopita. Vmešajte v mešanico jagodičevja. Pokrito kuhajte, dokler se ne zgosti, še 5 do 10 minut. Postrezite toplo ali na sobni temperaturi. Postrezite s sladoledom ali palačinkami.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančji fajitas
Naprej
Glazirano korenje po azijsko
Nazaj
Piščančji fajitas
Naprej
Glazirano korenje po azijsko

Dodajte Komentar