Sestavine
-
1 x Čebula rdečanarezana na trakove
-
Oljčno oljepo okusu
-
100 g Šampinjonirjavi
-
Češnjev paradižnikpredhodno pečenih, po okusu
-
2 jedilni žlici Sojina omaka
-
Testeninepo okusu, za 2 osebi, glej navodila na embalaži
-
100 ml Kokosovo mleko
-
1 šop Špinača
Navodila
Skuhajte testenine po navodilih na embalaži.
Na olivnem olju prepražite čebulo in jo malo posolimo, da se bo lepo zmehča.
Dodajte šampinjone in pražite nekaj minut, da se bodo popekle. Nato dodajte sojino omako in paradižnike ter nekoliko pokuhajte, na koncu dodajte še kokosovo mleko in špinačo ter rahlo premešajte, da se ta pokuha.
Začinite s soljo in poprom ter postrezite s testeninami.
(Foto: Getty Images)