0 0
Ohrovtova solata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
60 ml Olivno olje
50 ml Limonin sok
2 žlički Dijonska gorčica
1 žlička Med
Sol in poper
1 strok Česen
2 šopka Listnati ohrovt
3 žlice Mandeljni sesekljani
3 žlice Parmezan nariban
1 skodelica Češnjev paradižnik

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ohrovtova solata

  • 15 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zmešajte oljčno olje, limonin sok, dijonsko gorčico, med, sol, poper in sesekljan česen. Omako postavite v hladilnik in pripravite ostale sestavine.

Ohrovtove liste dobro operite in posušite. Narežite ga na tanke rezine in stresite v skledo. Dodajte sesekljane mandlje, nariban parmezan in paradižnik.

Preliv še enkrat premešajte in ga nato prelijte čez solato. Dobro premešajte, da se enakomerno obloži.

Ohrovtovo solato postrezite s popečenimi hrustljavimi kockami kruha. Dober tek!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Lečina solata
Naprej
Česnov kruh s sirom
Nazaj
Lečina solata
Naprej
Česnov kruh s sirom

Dodajte Komentar