0 0
Ohrovtov pesto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

180 g Ohrovt
šopek Bazilika
2 stroka Česen
50 ml Olivno olje
75 g Pinjole
1/2 Limona
Sol in poper
Parmezan - nariban

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ohrovtov pesto

  • 15 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zavrite vodo in dodajte narezan ohrovt. Kuhajte 3 minute, da se zmehča. Kuhan ohrovt odcedite in sperite pod hladno vodo.

V mešalniku zmešajte kuhani ohrovt, baziliko, pinjole, česen, nariban parmezan, limonin sok, sol in poper. Vklopite mešalnik in postopoma dodajajte oljčno olje. Miksajte, da dobite gladko omako. Po potrebi dodajte več olja ali limoninega soka.

Pesto lahko uporabite kot namaz za kruh, omako za testenine ali dodatek k drugim jedem.

(Foto: pixabay.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Koromačeva juha
Naprej
Tabule s kvinojo
Nazaj
Koromačeva juha
Naprej
Tabule s kvinojo

Dodajte Komentar