0 0
Ohrovtov čips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 ščepce Česen v prahu
4 žlice Olje
0.5 žličke Sol
250 g Ohrovt kodrolistnati ohrovt

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ohrovtov čips

LASTNOSTI:

    Najbrž si boste ta čips zaželeli še večkrat, če ste seveda ljubitelj prigrizkov kot je čips, le da ima ta čips malo kalorij. Poleg tega ne potrebujete veliko sestavin za ta recept...

    • 20 minut
    • Porcije 6
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Vklopite pečico in jo nastavite na 180°C. Velik, plitek pekač obložite s papirjem za peko.

    Razdelite ohrovt na posamezne liste, operite jih pod tekočo vodo in jih dobro osušite. Z nožem previdno odstranite trda stebla. Natrgajte liste na grižljaj velike kose in jih dajte v skledo.

    Koščke ohrovta pokapljamo z oljem in jih začinite s soljo in česnom v prahu. Dobro premešajte, zato da bodo vsi kosi enakomerno naoljeni in začinjeni.

    Začinjen ohrovt po pekaču razporedite in pecite v ogreti pečici na srednji stopnji od 10 do 15 minut. Koščki ohrovta morajo biti hrustljavi oziroma hrustljavo zapečeni!

    Ohrovtov čips dajte v skledo in postrezite.

    (Foto: Getty Images)

     

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Pečena jabolka s skuto, rozinami in orehi
    Naprej
    Kruhovi cmoki
    Nazaj
    Pečena jabolka s skuto, rozinami in orehi
    Naprej
    Kruhovi cmoki

    Dodajte Komentar