0 0
Ocvrto testo z olivami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
250 g Olive
Jajce
100 g Moka
Čebula
3 stroki Česen
1 žlička Timijan
ščepec Kajenski poper
Sol
Posušen paradižnik
šopek Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ocvrto testo z olivami

Olive so dober vir zdravih maščob, vključno z mononenasičenimi maščobami, ki so koristne za zdravje srca. Bogate so tudi z antioksidanti, vitaminom E in minerali.

  • 15 minut
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Zmešajte sol, moko, jajce in sesekljane olive. Mešajte toliko časa, da dobite testo.

Testu dodajte sesekljano čebulo in česen. Primešajte še narezan paradižnik, kajenski poper in timijan.

Testo dobro premešajte in mu na koncu dodajte še sesekljan peteršilj.

Iz testa oblikujte kupčke in jih popecite na masti za cvrenje. Cvrite jih 5 minut in jih postrezite s svežo zelenjavo.

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Morski list v omaki
Naprej
Morski list na žaru
Nazaj
Morski list v omaki
Naprej
Morski list na žaru

Dodajte Komentar