0 0
Ocvrti sir

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
750 g Sir
100 g Moka
Jajce
180 g Drobtine
Olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ocvrti sir

  • 30 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Narežite sir na pravokotnike, debeline 5 mm.

V posodice razdelite moko, razžvrkljana jajca in drobtine.

Kos sira najprej položite v moko, da se obloži z vseh strani. Nato v jajce in na koncu v drobtine.

Ponovno ga pomočite v jajce in nato v drobtine, da se pri peki ne bi razlil.

Segrejte olje za cvrtje in vanj polagajte paniran sir. Cvrite toliko časa, da zlato porumeni, približno 10 minut. Ocvrti sir postrezite s tatarsko omako. Dober tek!

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Juha iz školjk
Naprej
Ocvrti bezeg
Nazaj
Juha iz školjk
Naprej
Ocvrti bezeg

Dodajte Komentar