0 0
Ocvrti losos

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 fileji Losos
Olivno olje
1 žlica Sladka paprika
1/2 čajne žličke Kajenski poper
1 čajna žlička Česen v prahu
1 čajna žlička Timijan
1 čajna žlička Origano
1 čajna žlička Kosher Sol
1/8 čajne žličke Črni poper
Limona
Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ocvrti losos

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 15 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Lososa položite v veliko skledo in ga poškropite z oljem.

V manjši skledi zmešajte vse začimbe, od paprike do črnega popra, in jih premešajte. Vtrite jih po lososu.

Košarico zračnega cvrtnika popršite z oljem. Lososa položite v košaro za cvrtje na zraku in ga cvrite na 200 °C približno 5 do 7 minut, pri čemer ga na polovici pretresite, dokler se losos v sredini ne skuha in po vsej površini ne porjavi.

Postrezite z limoninimi rezinami in svežim peteršiljem.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Papajin napitek
Naprej
Jastogova mineštra
Nazaj
Papajin napitek
Naprej
Jastogova mineštra

Dodajte Komentar