0 0
Ocvrte pokrovače

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
400 g Morske pokrovače
1/2 žličke Origano
1/2 žličke Timijan
1/2 žličke Bazilika
1/2 žličke Kajenski poper
Sol in poper
220 g Moka
180 ml Mleko
1 žlička Čili v prahu
1 žlička Paprika v prahu
1 žlička Česen v prahu
1 žlička Čebula v prahu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ocvrte pokrovače

Privodna mišica je užitni del pokrovače, ki se nabira za prehrano. Je mehka in rahlo sladka, zato je cenjena sestavina številnih jedi iz morskih sadežev. V kulinariki so pokrovače zelo cenjene zaradi nežne teksture in sladkega okusa.

  • 20 minut
  • Porcije 5
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Moko in vse začimbe zmešajte skupaj.

Pokrovače operite in osušite s papirnatimi brisačami. Namočite jih v mleko in povaljajte v začinjeni moki.

Segrejte olje in ocvrite pokrovače, da postanejo zlato rjave in hrustljave. Postrezite z domačo majonezo. Dober tek!

(Foto: Instagram/island_shrimp_house)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Koruzna obara
Naprej
Karamelna rolada
Nazaj
Koruzna obara
Naprej
Karamelna rolada