0 0
Ocvrta cvetača

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 kg na pol kuhane cvetače
1 žlica mleka
2 žlici nastrganega parmezana
2 jajci
moka za paniranje
kruhove drobtine za paniranje
sol in poper po okusu
olje za cvrenje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ocvrta cvetača

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Enostavno

Sestavine

Navodila

Deli

Cvetačo narežemo na cvetove in jo posolimo ter popopramo. V dobro stolčena jajca vmešamo žlico mleka in nastrgan parmezan. Cvetove povaljamo v moki, jajcu in kruhovih drobtinah ter jih ocvremo v vročem olju.

K ocvrti cvetači se prilega kakšna majonezina omaka.

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Cvetačo narežemo na cvetove in jo posolimo ter popopramo. V dobro stolčena jajca vmešamo žlico mleka in nastrgan parmezan. Cvetove povaljamo v moki, jajcu in kruhovih drobtinah ter jih ocvremo v vročem olju. K ocvrti cvetači se prilega kakšna majonezina omaka.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Krompirjevi polpeti
Naprej
Ajda z zelenjavo
Nazaj
Krompirjevi polpeti
Naprej
Ajda z zelenjavo

Dodajte Komentar