0 0
Ocvrta akacija

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Cvetovi akacije
Jajce
80 g Moka
100 ml Mleko
2 žlici Sladkor v prahu
Olje za cvrtje
Vaniljev sladkor
1 žlička Pecilni prašek
2 žlici Javorjev sirup

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ocvrta akacija

V tradicionalni medicini različnih kultur se deli akacije uporabljajo v zdravilne namene. Različni deli drevesa so se uporabljali za zdravljenje bolezni, od kožnih bolezni do težav z dihali. Nekatere vrste akacije proizvajajo sok, znan kot arabski gumi ali akacijev gumi. Ta gumi se uporablja v različnih industrijah, vključno s prehrambno, farmacevtsko in kozmetično, kot sredstvo za zgoščevanje in stabilizator.

  • 15 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Vse sestavine zmešajte, da dobite maso za paniranje. V maso pomočite akacijeve cvetove in jih rahlo otresite.

Segrejte olje in v njem ocvrite panirano akacijo. Ko pozlati, jo vzemite iz olja in odcedite na papirnatih brisačah. Po želji potresite s sladkorjem v prahu. Postrezite s domačo marmelado. Dober tek!

(Foto: Instagram/orgabized.ceramics)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Namaz iz kumare
Naprej
Domač kečap
Nazaj
Namaz iz kumare
Naprej
Domač kečap