0 0
Ocvrt svinjski kotleti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
svinjski kotlet
160 ml Olje
1⁄2 skodelice Moka
Sol in poper
Paprika v prahu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ocvrt svinjski kotleti

  • 30 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na obeh straneh zrezke obložite s soljo, poprom in papriko.

Moko dajte v plastično vrečko. Kotlete položite v vrečko in jih stresite, da se obložijo z moko.

V ponev vlijte olje in postavite na srednje visoko temperaturo.

V vroče olje položite kotlete in zmanjšajte na srednjo stopnjo. Pustite, da se kotleti cvrejo le nekaj sekund, nato jih obrnite in še enkrat za nekaj sekund. To ponovite približno trikrat, da so pečeni na vseh straneh.

Ko olje preneha šumeti, so kotleti narejeni in morajo biti zlato rjave barve. Ne smejo biti preveč temno rjavi, sicer bodo trdi.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Medene preste
Naprej
Svinjski kotlet v slanini
Nazaj
Medene preste
Naprej
Svinjski kotlet v slanini

Dodajte Komentar