0 0
Ocvrt jastogov rep

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Jastogov rep
4 žlice Maslo
1 čajna žlička Limonina lupina
1 strok Česen nariban
1 čajna žlička Peteršilj
Sol in poper
2 rezini Limona

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ocvrt jastogov rep

  • 20 minut
  • Porcije 2
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Zračni cvrtnik segrejte na 195 °C.

S kuhinjskimi škarjami vzdolžno prerežete sredino trde zgornje lupine in mesa. Režite do dna lupine, vendar ne skozi. Polovico repa razprite. Repe položite v cvrtnik z mesom navzgor.

V majhni ponvi na srednji temperaturi stopite maslo. Dodajte limonino lupinico in česen; segrevajte, dokler česen ne zadiši, približno 30 sekund.

2 žlicama maslene mešanice premažite jastogove repe. Jastoga začinite s soljo in poprom.

Pecite v ogretem zračnem cvrtniku, 5 do 7 minut.

Preostalo masleno mešanico prelijte po jastogovem mesu. Na vrhu dodajte peteršilj in postrezite z limoninimi rezinami.

(Foto: freepik.com)

Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Losos v gorčični omaki
Naprej
Jastog na pari
Nazaj
Losos v gorčični omaki
Naprej
Jastog na pari

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com