0 0
Obrok iz kvinoje

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
180 g Kvinoja
25 g Kokosovo maslo
3 žlice Avokadovo olje
Limona
Čebula
2 stroka Česen
180 ml Pelati
380 ml Voda
1 žlica Mandljevi kosmiči
1/2 žličke Dimljena sladka paprika
75 g Zelena
ščepec Himalajska sol
1 žlica Peteršilj
Kumina

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Obrok iz kvinoje

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 10 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte maslo in popražite rezine limone, da zlato porjavijo.

Limone postavite na stran, v ponev pa dodajte narezano čebulo in česen ter zalijte z malo vode. Pražite toliko časa, da čebula postekleni.

Ko tekočina izhlapi, čebuli dodajte začimbe po okusu ter kvinojo. Dobro premešajte in rahlo popražite, nato pa primešajte pelate.

Kvinojo kuhajte 20 minut na srednji temperaturi in dodajte zeleno.

Popražite mandljeve kosmiče in jih dodajte kuhani kvinoji. Po vrhu potresite peteršilj in ostala zelišča po okusu. Postrezite s popečeno limono.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Japonska udon juha
Naprej
Avokado toast z jagodo
Nazaj
Japonska udon juha
Naprej
Avokado toast z jagodo

Dodajte Komentar