0 0
Obara z žličniki in telečjim mesom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
40-50 dag Telečje meso narezano na koščke
1 x Čebula
1 žlica Moka
1 žlica Olje ali mast
1 žlica Kisla smetana
Moka po potrebi
2 x Jajce

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Obara z žličniki in telečjim mesom

  • Porcije 8
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Telečje kose mesa temeljito operite, dajte v ponev, polijte z vodo in segrejte.

Korenje naribajte, narežite na rezine, dodajte ga h teletini, posolite in dodajte še šetraj.

Medtem rahlo prepražite čebulo in moko, prilijte vodo in razkuhajte. Ko se meso zmehča, dodajte prežganje in nato v juho zakuhajte še žličnike.

Pokrijte in kuhajte še nekoliko minutk, da se žličniki zmehčajo. Po potrebi dodajte še poper in peteršilj.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančji trakovi v smetanovi omaki
Naprej
Skutin štrudelj z breskvami
Nazaj
Piščančji trakovi v smetanovi omaki
Naprej
Skutin štrudelj z breskvami

Dodajte Komentar